Lidmaatschap: moto- & sportliefhebber, kandidaat lid

De Vlaamse Moto Seingevers begeleiden tal van evenementen, van wielertoerisme tot wielerwedstrijden, van oldtimers wagens en tractoren, trikes tot trucks. We laten iedereen vrij te kiezen welke evenementen hij of zij wenst te begeleiden. Nieuwe leden starten met het begeleiden van wielertoerisme en andere groepsbegeleiding. Zodat er een rustige opbouw kan gebeuren naar eventuele wielerwedstrijden.

Onze leden komen uit alle Vlaamse provincies. De vzw Vlaamse Moto Seingevers geeft interne opleiding aan hun leden. Erkende rij- instructeurs en tevens leden van de Vlaamse Moto Seingevers staan in voor deze opleidingen en bijscholing van de Wegkapiteins en Mobiele Seingevers. Een bijkomende en speciale opleiding is er ook voor onze leden die wielerwedstrijden willen begeleiden als mobiele seingevers of piloot motorrijder. Ieder kandidaat lid moet bereid zijn deze opleidingen te volgen.

De Vlaamse Moto Seingevers staan garant voor een beperkte groep motorrijders, waar de vriendschap en de hulp onderling hoog in het vaandel wordt gedragen. En waar men ieder lid van de nodige opdrachten wil voorzien. Ook staat onze vzw open voor seingevers die als duo mee achter op de moto willen. Onze leden genieten tevens van een op maat uitwerkte VZW verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke schade voor het uitoefenen van hun hobby als mobiele seingever of wegkapitein. De leeftijd van bestuurder moto is minimum 21 jaar verplicht. De leeftijd van een duo lid is minimum 18 jaar.

Aanvraag Lidmaatschap

Algemene gegevens

Gegevens moto

Beschikbaarheid

Uw aanvraag is in behandeling!